Leo Kornips | Leo Kornips Over Leo
Leo Kornips is een beeldend kunstenaar uit Echt (Limburg NL). In zijn schilderijen en 3D-werk staan de mens en zijn belevingswereld centraal vanuit een bewustzijnsverruimend perspectief.
leokornips, leo kornips, beeldend kunstenaar, beeldende kunst, kunst, kunstenaar, schilderijen, 3D werk, 2D, architectuur, Limburg, Echt, Echt-Susteren, over, about
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
leo-kornips
Leo Kornips

Geboren te Roermond (NL) in 1955

Opleiding: HTS Bouwkunde Heerlen / Academie voor Bouwkunst Maastricht. Jaar van afstuderen: 1984.

 

Na 30 jaar activiteiten in architectuur en schilderkunst, heb ik in 2007 mijn carrière voortgezet als zelfstandig beeldend kunstenaar.

 

Meditatieve ruimtebeleving vormt het hoofdthema van mijn vrije werk; schilderijen en 3D-werk. De mens en zijn belevingswereld staan daarbij centraal vanuit een bewustzijnsverruimend perspectief. Kenmerkend zijn het ruimtelijke karakter, uitgesproken kleurtoepassing en een architectonische vormentaal. De werken nodigen uit tot meditatie in een reis door de tijd. Het ontstaan van verschillende werken wordt belicht in mijn video’s.

 

Daarnaast werk ik geregeld in opdracht: portretten, stadsgezichten, interieurs en meer. De individuele wensen van de opdrachtgever kunnen een belangrijke rol spelen in de benadering van de uit te werken opdracht.

 

Heeft u interesse in mijn werk? Maak vrijblijvend een afspraak voor een werkbezichtiging in mijn atelier in Echt. U bent van harte welkom!